Nazar Değmesi Nasıl Oluyor? | E-Bilgi

    Bizde nazar düğmesi adı verilen inanç diğer insanlarda "şeytan göz" veya "şeytan bakışı" olarak adlandırılır.Bebeğine yeni elbiseler giydiren bir anne çarşıda alış-veriş yapar.Başka bir kadın ise bebeği sever.Eve gittiklerinde ise bebek ishal olur.İşte bebeğe o kadının nazarı değmiştir.Dikkat ederseniz bunu yapan kadında art niyet yoktur.Zaten "noel baba" vs. batıl inançlar küçük yaşta fazlayken nazar değme oranı azdır.Bu olaydaki güç bakışın ruh ile birleşmesidir.Bakış,konuşmadan daha fazla duygusaldır.Nazar değmesi ile ilgili olarak en çok kabul edilen görüş gözdeki yansımadır.

Yorumlar

  1. İçimizdeki negatif enerji gözlerimiz yoluyla "bilinçsiz" şekilde çok beğendiğiniz ve kıskandığınız eşyanın içinde birikir. Negatif enerji çekmeye başlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederiz.Gelişmemize yardımcı oluyorsunuz.Eğer cevap çok geç geldi ise lütfen "ebilgiteam@gmail.com" adresine bildiriniz.Yorum cevabı: Bizde neredeyse aynı şeyi anlattık.Ancak okunma süresinin artması (çok olmaması durumunda) okuyucuyu daha çok etkiler ve öğretir.Teşekkür Ederiz!

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar